Jeg får motion med mine daglige gåture

Jeg er ved havet hver dag uanset vejret og det eneste der kan holde mig inde er hvis jeg render ind i en forkølense ellers er jeg af sted med min elskede ravlygte.

Hvordan fungerer det med disse ravlygter ?
Lygterne til ravjagt kaster en special-designet UV-stråle, som får ravet til at lyse op i en bemærkelsesværdig skrig gul farve. Derfor kommer du længst, hvis du benytter lygter til rav efter at mørket er faldet på. Lygterne er ideelle til naturmennesker, der gerne vil udfordre sig selv udendørs, uden at det nødvendigvis behøver at være fysisk hårdt. Ravjagt vækker den gængse nysgerrighed og skaber ro under bølgerne bruser. Ravjagt har en meditativ kvalitet over sig, som forhøjer dit fokus i en hverdag, der måske kan synes lidt turbulent. Vi skal alle sammen huske at trække vejret ind imellem – det hjælper lygter til ravjagt med.

 

Husk ravbriller
Ravbriller er vigtige da de beskytter dine øjne mod det kraftige lys fra ravlygten og så gør de det også meget lettere at få øje på ravet.

Hvor finder jeg mit rav ?

Jeg er ikke noget ravjæger så jeg bruger et af de kort der findes til ravjagt i Danmark og jeg bruger ofte kortet fra Ravfund da det hele tiden er opdateret med nye fund af rav.