Det er nogen gange ikke altid det ydre der tæller, det er tit det hvad der er inden under der er vigtigere

Som kvinder er det nok ikke nogen hemmelighed for dig, hvilken magt frækt lingeri har. Specielt ikke på mænd. Kvinder elsker det også, men nok for andre grunde. Som kvinde er lækkert lingeri noget der kan være med til at du føler dig mere lækker. Hos manden udløser det lidt andre følelser. Rent faktisk gør det ham nok så rundt på gulvet, at du kan sno ham om fingeren. 

Grunden til at mænd glemmer alt om biler, alufælge, fodbold, øl og værktøj, hvis du dukker op i lingeri. Ja det er en forklaring der kan være svær at give. Nogle mener det er symbol på at du er i det frække humør. Andre mener det blot er fordi de elsker at kigge på den slags og bestemt også røre. Ikke mindst er det noget der understreger din feminine side. Det er nok underbevist det der udløses i manden hjerne. Dertil kommer også at lingeri generelt ses som lækkert. Her skal vi så huske at lingeri er noget andet end dit undertøj. Sloggi trusser er nemlig ikke lingeri. Små søde blonde g-strengs trusser og et par selvsiddende strømper er noget der for alvor kan gøre ham pjattet. 

Og jo det gælder alle mænd!

Og jo, det gælder også selvom du mener din mand ikke har den store interesse i den slags. Det er muligt du har hørt ham sige “det siger mig ikke det store”. Det er nok mere noget han har sagt fordi du har ytret at du ikke er vild med at have det på. Sådan er det i hvert fald de fleste steder. 

Mange kvinder har af en eller anden årsag bildt dem selv ind at de ikke ser godt ud i det. Det bunder måske i selvværd, måske i det faktum at de ikke er tilfredse med deres krop. Du kan dog være sikker på at du vil elske hans reaktion hvis du tager det på. Så prøv det.